Knolselderij Rozetjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de knolselderij in water met zout en citroensap in ca. 20 minuten gaar. Afgieten en goed laten uitlekken. Pureer de knolselderij met de peper en de room in de keukenmachine. Maak met een spuitzak rozetjes van de knolselderijpuree op de ingevette bakplaat. Bestrooi de rozetjes met een beetje kaas. Bak de rozetjes in 10 a 20 minuten, tot de kaas is gesmolten en er een bruin korstje op zit.

Knolselderij Rozetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spuitchocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse met serranoham
5 min Snack
Bekijk recept
Mini-oranjekoeken
30 min Gebak
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept