Ui Gevuld Met Geiten- Of Schapenkaas

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 175 graden C. De worteltjes van de ui tussen duim en wijsvinger eraf draaien en de uien met de schil er nog om, op het rooster boven een lekbak zetten en in 1 uur gaar laten worden. Het ei met peper loskloppen, de kaas erdoor roeren of erboven raspen met een raspschaaf en samen met de kruiden door het ei mengen. Als de ui wat is afgekoeld het kapje eraf snijden en opzij leggen. Van de uien de middelste "rokken" eruit halen, gaat makkelijk met een vork, maar de buitenste 2 - 3 rokken ui laten zitten. De uipulp klein snijden, door het ei-kaasmengsel roeren en de uien weer vullen met dit mengsel, het kapje erop zetten en in de oven in 15 minuten het ei laten garen.

Ui Gevuld Met Geiten- Of Schapenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept