Gepocheerde Eendeborst Met Prei En Truffelvinaigrette

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een bedje van de Chinese ruit van prei, die is aangemaakt met wat zout, peper en de vinaigrette. Snij de eend in dunne plakjes en leg ze op de prei; giet er wat vinaigrette over. Bestrooi het geheel met de gehakte truffel, daarop het gehakte bieslook en als laatste de gefrituurde prei.

Gepocheerde Eendeborst Met Prei En Truffelvinaigrette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde prei met truffelvinaigrette
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme aardappelsalade met truffelvinaigrette
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept