Libanese Avocado Bi Tahini

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de knoflook met zout naar smaak in een kom. Snijd de avocado′s doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in de kom. Vermeng het met het zout, knoflook en wat citroensap tot er geen klontjes meer inzitten. Klop de rest van het citroensap, de tahin en de komijn erdoor tot u een gladde puree heeft.Doe de puree in een kom, strijk de bovenkant glad met een lepel en bestrooi hem met de chilivlokken.Serveer deze dipsaus met khoubz of pitebrood.

Libanese Avocado Bi Tahini is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hummus van witte bonen met tonijn
Snack
Bekijk recept
Kippenballetjes met bulgur
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van linzen
Lunchgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Broodjes met tonijn op Libanese wijze
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hamburger met Libanese smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept