Gevuld Varkenshaasje Met Lente-Ui

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de lente-uitjes schoon en snijd het losse groen eraf. Snij de varkenshaas in de lengte tot op 1cm.in en klap het open. Vermeng de jam met de sojasaus en bestrijk de binnenkant van het varkenshaasje ermee. Halveer het plakje ham en leg de helften in elkaars verlengde op het varkenshaasje. Snij de overhangende randjes weg. Leg de lente-uitjes erop. Klap het varkenshaasje weer dicht en steek het vast met coctailprikkers. Wrijf het varkenshaasje in met zout en peper. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Braad het vlees met het deksel op de pan in ongeveer 15 min. zachtjes gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Roer de cherry en room door het braadvocht en kook dit ongeveer 2 min.in tot een licht gebonden saus. Snij de varkenshaas schuin in dunne plakjes en rangschik deze dakpansgewijs op de warme borden. Schenk de saus erlangs.

Gevuld Varkenshaasje Met Lente-Ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept