Gevulde Pannenkoeken/pannenkoekentaart

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1) Meng het meel (en zout) met het ei en het vocht. 2) Roer alles stevig door elkaar. 3) Laat alles een half uurtje staan. (het beslag moet nu als een koord van de lepel lopen, als dat niet het geval is kan het worden gecorrigeerd met meel of vocht als het te dun of te dik mocht zijn) 4) Verwarm olie of boter in een koekepan en bak hierin steeds zoveel beslag dat de bodem van de pan met een dun laagje bedekt is. 5) De pannekoek pas omdraaien als de bovenkant droog is. De vulling: 1) Was de groenten en snijdt deze indien nodig. Leg een streep van een van de vullingen middenop de pannekoeken en rol die op. Zorg dat de pannekoeken niet afkoelen. 2) Leg ze op een bord boven een pan met daarin een bodempje kokend water. Variatie; Bak dunne pannekoeken en maak een hartige vulling van een groente mengsel of bonenpuree. Besmeer de pannekoeken met de vulling en leg ze op een stapel. Leg op de bovenste pannekoek wat vulsel en daarop wat geraspte kaas om in de oven uit te laten smelten. Zet het 10 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden Celsius.)

Gevulde Pannenkoeken/pannenkoekentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met brie en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met aardbeien
Nagerecht
Bekijk recept
Hartige pannenkoekentaart
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept