Verwarm de koekepan en smeer de pan in met wat olie. Giet hierin het losgeklopte ei en laat op middelhoog vuur in 2 minuten stollen. Laat de omelet uit de pan op het bord glijden en rol hem op. Laat staan tot gebruik. Laat ondertussen de de mie volgens gebruikaanwijzing wellen in kokend water. Verwarm de rest van de olie in de wok en bak de blokjes kipfilet op hoog vuur circa 2 minuten. Voeg de gember,ketjap en sambal toe en laat nog een minuut donker en knapperig bakken. Voeg eerst het witte gedeelte van de paksoi toe en bak dat 1 minuut mee. Snijd de omelet in reepjes. Laat de mie uitlekken en doe dit samen met de hamblokjes,omeletreepjes en het groen van de paksoi bij het vlees in de wok. Schep alles goed om en laat het nog een paar minuten doorwarmen.
EIERMIE Met Gekookte HAM En KIP,PAKSOI En OMELETREEPJES is een recept van Smulweb.nl