Lothringische Zwiebelkuchen Of Duitse Uientaart

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spek-uienmassa over het bladerdeeg verdelen. Kaas door elkaar mengen en verdelen over de spek-uienmassa. Zure room, melk, eieren, bloem en kruiden door elkaar kloppen en over de kaas-spek-uien gieten. Glad strijken en taart in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin bakken.

Lothringische Zwiebelkuchen Of Duitse Uientaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode uien
Bekijk recept
Uientaart met ansjovis
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete uientaart met gele ui
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lothringische Zwiebelkuchen
0 min
Bekijk recept