Cumberland Sauce

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de dunne schil van citroen en sinaasappel tot julienne en kook ze 10 minuten in een beetje water waarna u ze in een vergiet laat uitlekken. Meng het sap van de sinaasappel met dat van de halve citroen, de mosterd en de port. Roer er een mespuntje cayennepeper en gemberpoeder door. Smelt, indien zij koud is, de bessengelei op een zacht vuurtje, zeef haar, voeg de schillen er bij en giet het gemaakte mengsel er langzaam bij. Roer alles tot een gladde massa, die u koud serveert bij wildbraad.

Cumberland Sauce is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept

Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberland Saus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberland Cranberrysaus
30-60 min -
Bekijk recept