Bladerdeegflapje, Witlof In Bladerdeeg

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plakken ham op bladerdeegvellen leggen. Witlof erop en kaas erover. Afdekken met 2e plak ham en 2e vel bladerdeeg. Zijkanten dichtvouwen. Er ontstaat zo een vierkant (wat wij noemen) bladerdeegflapje. Afbakken volgens gebruiksaanwijzing van bladerdeeg (ongeveer half uur)

Bladerdeegflapje, Witlof In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazieflapjes
30-60 min -
Bekijk recept