Atheense Jachtschotel
0 sterren op basis van 0 stem(men)
- Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan en bak daarin het vlees in gedeeltes tot het rondom bruin.
- Leg het vlees op een bord en hou het apart.- Verhit dan de rest van de olie en fruit daarin de uien en paprika 2 ? 3 minuten of totdat de ui zacht is geworden.
- Roer er vervolgens de tomatenpuree en de bouillon door en schraap alle aangebakken stukjes goed los van de bodem van de pan.
- Voeg de kardemom, het kaneelstokje en de paprika toe.
- Breng het mengsel aan de kook, matig het vuur en laat het 5 min. zachtjes koken.
- Doe dan het vlees weer terug in de pan en doe de koriander erbij.
- Dek de pan af en laat alles 1 1/2 uur sudderen of totdat het vlees gaar is en de saus dikker is geworden. "},"recipeYield":"8 "}