Atheense Jachtschotel

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd al het zichtbare vet van het vlees.
- Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan en bak daarin het vlees in gedeeltes tot het rondom bruin.
- Leg het vlees op een bord en hou het apart.- Verhit dan de rest van de olie en fruit daarin de uien en paprika 2 ? 3 minuten of totdat de ui zacht is geworden.
- Roer er vervolgens de tomatenpuree en de bouillon door en schraap alle aangebakken stukjes goed los van de bodem van de pan.
- Voeg de kardemom, het kaneelstokje en de paprika toe.
- Breng het mengsel aan de kook, matig het vuur en laat het 5 min. zachtjes koken.
- Doe dan het vlees weer terug in de pan en doe de koriander erbij.
- Dek de pan af en laat alles 1 1/2 uur sudderen of totdat het vlees gaar is en de saus dikker is geworden.

Atheense Jachtschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Atheense jachtschotel met lamsvlees
0 min
Bekijk recept