Goulasj

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de in ringen gesneden uien 5 minuten aan in reuzel en voeg het in blokjes gesneden vlees toe.Kruid met paprika,kummel,marjolein en zout.Overgiet met de wijn en laat 20 minuten zacht sudderen.Voeg de ontpitte,gepelde en fijngesneden tomaten toe met de paprika-reepjes,de geschilde en fijngesneden aardappelen en de bouillon.Roer en laat nog 25 minuten gaarstoven.Serveer met deegwaren of aardappelen

Goulasj is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goulasj
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Goulasj
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept