Pisang Goreng

8
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de bananen en snijd ze overlangs dwars door em sprenkel er citroensap op. Verwarm het frituurvet, er mag geen damp te zien zijn. Klop het ei los en maak met de bloem, het zout en het bier vlug een zeer dik vloeibaar beslag van. Betstrooi de bananen met de suiker en haal de bananen door het beslag. Laat overtollig beslag boven de kom aflopen en bak de stukken banaan door en door warm en mooi van kleur. Laat de gebakken bananen even uitlekken op vetabsorberend papier, houd ze daarna warm in een open schaaltje tot all stukken banna gebaken zijn en serveer ze zo warm mogelijk.

Pisang Goreng is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pisang goreng
Bekijk recept
Pisang Goreng.
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Pisang Goreng, Gebakken Banaan Op Z'N Indisch
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept