Tagliatelle Met Roomspinazie

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze uitlekken. Snipper het sjalotje. Verhit 2 el olijfolie en fruit hierin het sjalotje en het teentje knoflook uit de pers lichtgeel. Voeg de roomspinazie toe en bak deze 1-2 minuten al omscheppend mee. Snijd de tomaten in stukjes en schep ze door de spinazie. Laat het vocht op hoog vuur verdampen. Snijd de gedroogde tomaten in stukjes en voeg ze samen met een scheutje olijfolie toe. Warm goed door. Verdeel de tagliatelle over 2 borden en schep het roomspinazie mengsel erover. Rasp er met een grove rasp lekker veel Parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!

Tagliatelle Met Roomspinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne met verse zalm en roomspinazie
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilets met roomspinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne Met Roomspinazie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met spek, kaas en spinazie
0 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept