La Creme De Celeri-rave Aux Scampi Et Pignons De Pin

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De groenten, samen met kruidentuiltje, in wat gesmolten boter uitzweten. - Bevochtigen met de fumet. (indien de soep nog niet dik genoeg is met de groenten, kan je er nog rijst aan toevoegen) De soep goed gaarkoken. - Mixen, passeren en afsmaken met cayennepeper (eventueel zout).
- Ondertussen enerzijds de scampi′s pellenm in de lengte in twee snijden en het darmkanaal verwijderen; anderzijds de dennenpitten kleuren in een pan zonder vetstof.
- De soep terug goed warm maken (goed doorkoken) en terwijl je dit doet de room erin vermengen, daarna van het vuur halen en de halve scampi′s toevoegen (deze garen door de hitte van de soep).

La Creme De Celeri-rave Aux Scampi Et Pignons De Pin is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstukjes op rozemarijnspiesjes
20 min Snack
Bekijk recept
NOUG YOK CHUN PIN Gebakken Lamsvlees Met Lente-uitjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ananas Pinã Colada
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevuld Brood Italia
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept