Boerenkoolstamppot Met Roomkaas En Spekjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boerenkool in ca 20 minuten gaarkoken. Intussen in droge koekenpan de spekblokjes op laag vuur zachtjes uitbakken. Rookworst verwarmen volgens de gebruiksaanwijzing. Puree met water en melk bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Roomkaas in blokjes snijden. Boerenkool, roomkaas en spekblokjes door de puree roeren. Op smaak brengen met zout en peper Stamppot serveren met rookworst en mosterd

Boerenkoolstamppot Met Roomkaas En Spekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept