Portugese Gedroogde Kabeljauw Met Eieren

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de volgende dag de huid en de graten van de vis en pluk met de hand de vis in kleine snippers. Kook de aardappelen een minuut of 8 en snijd ze vervolgens in dunne schijven. Snijd de uien in mooie dunne ringen. Bak de schijfjes aardappel in hete plantaardige olie goudbruin en houd ze warm. Fruit in de koekepan op een matig vuur de uiringen en het (hele) teentje knoflook in wat olijfolie. Haal de knoflook uit de olie en bak hierin vervolgens de gesnipperde kabeljauw. Goed roeren. Klop de eieren los en roer deze door de vis in de pan. Voeg wat peper en zout toe en blijf goed roeren. Het eimengsel moet stollen, maar mag niet hard en droog worden.

Portugese Gedroogde Kabeljauw Met Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rivierkreeftjes op Portugese wijze
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Portugese rijstpudding
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstpap op Portugese wijze (Arroz doce)
Nagerecht
Bekijk recept