Vlecht Van Zalm En Zeetong Met Koriandersaus

1
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de gestoofde spinazie in wat boter. Breng de visfumet aan de kook (moet zo hoog staan als de dikte van de visvlecht), verrijk hem met een klontje boter en kruid met peper en zout. Pocheer hierin de vis. Schep de vis uit de fumet, laat uitlekken en dek af met aluminiumfolie om warm te houden. Maak nu de saus : Laat de boter met de room smelten en voeg er wat visfumet aan toe. Laat wat indikken en meng er de gehakte koriander en de saffraan door.

Vlecht Van Zalm En Zeetong Met Koriandersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gezouten aardappeltjes in de schil
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mangosalade met pinda-koriandersaus en appel'chips'
2u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept
Vlechtbrood
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-tomatenvlecht
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept