Karper In Rode Wijn

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schuid het rooster in het midden van de oven en verwarm hem voor op 190? C. Smelt de boter in een steelpan, voeg de bloem toe en laat die, al roerende, enigszins gaar worden. Neem de karper en het laurierblad uit de marinade en leg hem in de ovenschaal. Schenk de bouillon bij kleine hoeveelheden tegelijk bij de boter met bloem en roer hiervan een gladgebonden saus. Neem de pan van het fornuis. Verdun de saus met de marinade en schenk de saus over de vis. Dek de schaal af, eventueel met folie, en zet de karper in de oven. Controleer na 25-30 minuten of de vis gaar is : een vin moet dan zeer gemakkelijk loslaten.

Karper In Rode Wijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Poolse Karper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Karper
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karper Of Kabeljauw In Aspic
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpe A La Juive (Straatsburger Karper)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept