Smelt de boter en doe er de melk bij ..laat het zo′n 37 graden worden,doe de gist in een kom,en doe er de zout,suiker ,ei en het melk mengsel bij. mix de bakpoeder en de meel er daarna ook doorheen en kneed het tot een glanzend en soepel deeg. laat het rijzen in de kom voor ca 30 minuten. leg het daarna op een bakplaat ..en kneed het af. maak hier ronde bolletjes van. leg ze op een bakplaat en laat ze rijzen ..besmeer ze daarna met ei en bak ze in het midden van de oven voor ca 8 -10 minuten,laat ze vervolgens afkoelen.schil de amandelen en en maal ze fijn in de creme..vul de bollen met een beetje van de vulling. als je vulling een gebruikt: leg een beetje amandelspijs in elk bolletje (je kan het eventueel glad mixen met wat room voor de garnering) VULLING 2: schil en maal de amandelen fijn.haal de hete melk over de creme ,doe er de amandel en de suiker bij.de vullign moet erg los zijn. spuit was slagroom op elke bol en strooi de schil van de amandelen eroverheen en de poedersuiker.