Klop de eiwitten met het water zeer stijf. Voeg daaraan beetje bij beetje de suiker toe. Schep de losgeklopte eierdooiers erdoor en zeef het meel, de maïzena, het bakpoeder en eventueel de cacao erover en schep het er luchtig doorheen. Doe het deeg in een met bakpapier belegde schaal en schuif het in de oven op de 1e van onderen en bak het in een heteluchtoven op ± 170 °C in circa 20-25 minuten goudgeel. Stort het biscuit op een vochtige of met suiker bestrooide theedoek. Maak het bakpapier met water vochtig en trek het van het biscuit af. Snijd het biscuit in twee even grote delen. Halveer of pureer de schoongemaakte aardbeien. Meng de kwark, suiker . Klop de slagroom stijf. de gelatine weken in koud water ,verwarm de citroensap ,Los 4 blaadjes witte gelatine oplossen in de citroensap, en meng dit allebei door de kwark. Voeg tot slot de aardbeien toe. Smeer één van de stukken biscuit met het aardbeienmengsel in en leg het andere deel erop. Laat het een tijdje in de koelkast staan, snijd het vervolgens in stukken en strooi er poedersuiker over. Garneer de carrés eventueel met een halve aardbei.