Verwijder de zaadlijsten van de paprika en maak hem schoon. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. Snijd de kipfilet in blokjes van 3 cm. Hak de knoflook en gember fijn. Verhit de olie op een hoog vuur in een wok. Voeg de paprika, lente-uitjes en de kipblokjes toe. Roerbak 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe. Roerbak alles nog een keer gedurende 30 seconden. Zet het vuur wat lager en strooi het vijfkruidenpoeder over het gerecht. Voeg de vissaus ( naar keuze ), sojasaus en honing toe. Roerbak nog 2 minuten. Breng het gerecht op smaak met zwarte peper, bestrooi met verse koriander of garneer met fijngehakte lente-uitjes, serveer direct.Voorbereiding stijd ca 25 minuten. Bevat per persoon 230 calorieen, 7 gram vet, 30 gram eiwit, 10 gram koolhydraten, 2 gram vezels en 0,7 gram natrium.