Verhit de wok 1 minuut boven hoog vuur. Voeg 1 eetlepel olie toe en verhit deze 30-60 seconden. Voeg de helft van de runderreepjes en de helft van de gember toe en roerbak het geheel 30 seconden, tot het vlees net dichtgeschroeid is. Haal vlees en gember met een schuimspaan uit de wok en leg ze op een warme bord. Doe ongeveer de helft van de rest van de olie in de wok en roerbak de rest van runderreeepjes en gember. Doe de rest van de olie in de wok en verhit deze 30-60 seconden, of tot olie heet is. Voeg mais toe en roerbak deze 1 minuut. Voeg peultjes, oestersaus, vissaus, citroen of limoensap en water toe. Bak het mengsel, onder goed omscheppen, 1 minuut tot de peultjes knapperig en gaar zijn. Doe het vlees weer in de wok met de bosuitjes, korianderblaadjes en de mie en roer dit goed door elkaar. Bestrooi het gerecht met de geroosterde sesamzaadjes en dien het direct op.
Roerbakschotel Met Rundvlees, Gember, Shiitake En Mie is een recept van Smulweb.nl