Gebakken Kabeljauwfilet Met Romige Witlof En Mosterd

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kern uit struikjes witlof snijden en struikjes in ringen van 0,5 cm snijden. 25 g boter in pan met antiaanbaklaag smelten. Witlofringen toevoegen en al omscheppend zouden kleuren 5 minuten bakken. Suiker en slagroom toevoegen en geheel 10 minuten zachtjes laten inkoken tot ragoutdikte. Op smaak brengen met mosterd, peper en zout. Als laatste 25 g boter door witlof mengen. Intussen kabeljauw met keukenpapier droogdeppen, met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Olie en 25 g boter in koekepan met antiaanbaklaag verhitten en hierin de filets 6 a 7 minuten gaar en goudbruin bakken. Witlof over 4 borden verdelen en hierop kabeljauw leggen.

Gebakken Kabeljauwfilet Met Romige Witlof En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept