Forel Op Ardeense Wijze.

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1:De champignons kuisen,wassen en afdrogen.Ze in 4 snijden. 2:De sjalotten pellen en fijnsnijden. 3:Het zwoerd van het spek verwijderen en in blokjes snijden. 4:De forellen onder stroomend water afspoelen en zorgvuldig droogdeppen.Ze in bloem wentelen. 5:De boter in en ovale pan verwarmen.Kruiden met peper plm 10min op een matig vuur bakken. 6:In een kookpot,de spekblokjes fruiten.De champignons en de sjalotten toevoegen en 7 tot 8min.al roerend laten bakken. 7:Deglaceren met de witte wijn.Gedurende 5 min.op een hevig vuur laten inkoken. 8:Het maismeel en de verse room toevoegen.3min.laten koken.De peterselie toevoegen.Kruiden met peper. 9:De gebakken forellen op voorverwarmde borden schikken.Overgieten met warme saus. Versieren met schijfjes citroen.

Forel Op Ardeense Wijze. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept