Chinese Eiersoep

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Breng de kippenbouillon aan de kook, voeg de diepgevroren doperwten toe en kook ze in enkele minuten bijna gaar. Was de spinazieblaadjes, droog ze en snijd ze in reepjes. Strooi de reepjes in de bouillon. 2 Klop de eieren los met de soja en de sherry. Verdeel de garnalen over 4 Chinese soepkommen. Schenk de losgeklopte eieren door de zeef in de bouillon en maak daarbij kleine ronddraaiende bewegingen zodat de eieren in een grillig patroon stollen. 3 Verdeel de soep direct over de kommen zodra de eieren gestold zijn.

Chinese Eiersoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eiersoep met tahoe
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept