Kerriezuurkool- En Kabeljauwschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de kabeljauwfilet af onder de koude kraan en dep hem droog. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes van ca. 2 cm. Vet een ovenvaste schaal in met de rest van de boter. Leg de zuurkool met daarop de kabeljauw in de schaal. Verdeel de aardappelpuree over de kabeljauw. Strooi de rest van de amandelen erover en zet de schaal ca. 25 minuten in de oven tot het gerecht goudbruin en gaar is.

Kerriezuurkool- En Kabeljauwschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriezuurkool-stamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
35 min of meer -
Bekijk recept
Shoarmazuurkool
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde appeltjes
45 min Bijgerecht
Bekijk recept