De Beste Steak Sarnie

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de ciabatta een paar minuutjes in een oven van 100?C om op te warmen
  • 2 Strooi zout en peper en rozemarijn op de biefstuk. Snijd het stuk vlees doormidden, leg de beide helften tussen twee stukjes keukenfolie en sla er op met een zwaar plat voorwerp, bijvoorbeeld een pan of hakbijl, of zelfs met je vuist, tot ze ongeveer 1 cm dik zijn
  • 3 Smeer ze vervolgens in met een beetje olijfolie extra vierge en wat citroensap. Doe ze in een zeer hete grilpan en schroei ze aan beide kanten een minuut dicht. Hierna zijn de steaks rose, maar je kan ze naar wens langer of korter bakken
  • 4 Laat ze even op een bord rusten terwijl je de ciabatta in de lengte doormidden snijdt en de binnenkant besprenkelt met olijfolie extra vierge. Smeer een flinke klodder Dijonmosterd op het brood, leg je steaks en rucola erop en giet er eventueel het achtergebleven sap op het vleesbord overheen. Druk het stevig op elkaar en smullen maar!

De Beste Steak Sarnie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept