Radijsjes schoonmaken en in plakjes snijden. Steeltjes van koriander snijden, blad grof hakken. 12 sneetjes dun besmeren met knoflookmayonaise. 8 sneetjes beleggen met kipfilet. Op helft van sneetjes radijs kipfilet leggen, op andere helft koriander. Sandwiches op elkaar leggen en afdekken met onbelegde sneetjes, met mayonaisekant naar beneden. Goed aandrukken. Korsten van brood snijden. Sandwiches diagonaal doormidden snijden, in elk driehoekje satestokje steken. Palingfilet halveren. Komkommer heel dun schaven. 4 sneetjes brood dik besmeren met roomkaas en beleggen met laag komkommer. Korsten afsnijden en sneetjes in 3 repen snijden. Op elke reep stukje paling leggen. Tuinkers afknippen en over paling strooien. Naaldjes van takjes rozemarijn rissen en fijn hakken. Mueslibrood dik besmeren met geitenkaas. Klokhuis van appel verwijderen, appel in dunne partjes snijden en over 2 sneetjes verdelen. Bestrooien met rozemarijn. Afdekken met andere sneetjes. Sandwiches ontkorsten en in vieren snijden. Sandwiches op schalen leggen en meteen serveren.