Kabeljauw Ovenschotel Met Mosterd-dille-MonChou Saus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de kabeljauwfilet en dep deze droog. Bestrooi de vis met zout en peper. Leg de vis in een ingevette ovenschaal.
  • 2 Roer de dille, mosterd en viskruiden door een pakje Pan & Oven. Giet dit over de vis.
  • 3 Plaats de schotel in de voorverwarmde oven (180 graden C /25 min.) Magnetron: 10 minuten bij half vermogen (max. 500 W).

Kabeljauw Ovenschotel Met Mosterd-dille-MonChou Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept