Schep in een kom de sjalotjes, appel, roomkaas, kerriepoeder en abrikozenjam door elkaar. Snijd de fricandeau aan de korte zijde over de hele lengte in, zodat er ruimte voor de vulling ontstaat. Vul de fricandeau met de appelkerrievulling en bind de fricandeau dicht met keukengaren, zodat de vulling goed blijft zitten. Dep het vlees aan de buitenzijde met keukenpapier droog. Verhit boter in een braadpan en bak hierin de fricandeau rondom bruin. Braad de fricandeau met het deksel schuin op de pan op zacht vuur in ca. 35 minuten gaar. Voeg, indien de boter te bruin wordt, een scheutje witte wijn aan het braadvet toe. Neem het vlees uit de pan en laat dit op een voorverwarmde schaal afgedekt met aluminiumfolie ca. 10 minuten staan. Blus ondertussen het braadvet met witte wijn af, laat de jus licht inkoken en serveer deze bij het vlees.
Indiase Fricandea Met Romige Appel-kerrievulling is een recept van Smulweb.nl