Chutney Van Groene Tomaten

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng alle ingredienten in een pan met dikke bodem. Breng het mengsel aan de kook en laat het, onder af en toe roeren, 1 uur zachtjes sudderen. Laat afkoelen alvorens de chutney in een pot te doen. Na 24 uur kunt u de chutney eten. Als de chutney in een schone glazen, afgesloten pot wordt bewaard, is hij in de koelkast enige tijd houdbaar.

Chutney Van Groene Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept