Snijd het kippevlees in grove stukken. Maak de groente schoon en snijd het in kleine stukjes. Kneed de aronskelkwortel met wat zout, spoel hem af, dep hem droog en verdeel hem in kleine stukjes. Blancheer de groenten afzonderlijk in kokend water met wat zout. Afspoelen met koud water en droog deppen. Verhit olie op groot vuur in een grote pan. Bak de kip snel rondom bruin. Voeg de wortel en de konnyaku toe en daarna, de shiitake, de bamboescheuten en de aardappelen. Roerbak alles 3 minuten tot de kip en de groenten licht zijn gegaard en met een laagje olie zijn bedekt. Schenk de dashi in de pan, voeg de suiker, de rijstwijn en de sojasaus toe. Breng het geheel aan de kook. Dek de pan af en stoof het gerecht 15 minuten, tot de kookvloeistof voor 1/3 deel is verdampt. Maak de peultjes schoon en snijd ze in schuine reepjes van 2,5 cm. Blancheer de peultjes in kokend water met wat zout en voeg ze vlak voor het serveren aan het gerecht toe.