Asperges Met Lamsvlees

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges 8 minuten beetgaar en snijd ze schuin in stukken van 7 cm. Roer alle ingredienten voor de marinade door elkaar. Leg de asperges in de marinade en laat 30 minuten staan. Blancheer de peultjes enkele minuten in kokend water. Verhit in een wok 3 eetlepels olie en roerbak de lamsfilet op hoog vuur 2 minuten tot het vlees bruin is. Voeg de peultjes toe en bak ze 4 minuten mee. Laat het vlees en de peultjes uitlekken. Verhit opnieuw 2 eetlepels olie in de wok en roerbak de gember, knoflook en lente-ui 1 minuut. Voeg de asperges met de marinade toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de bouillon, de rijstwijn, 1/2 theelepel zout, de suiker en de sojasaus en breng het geheel aan de kook. Voeg de lamsfilet en de peultjes toe en breng opnieuw aan de kook. Schep alles goed om.

Asperges Met Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept