Laat het vlees,in nog bevroren toestand,bij de slager in zeer dunne plakjes snijden.Leg het vlees dakpansgewijs in een schaal,garneer het met peterselie en zet het,zonder het af te dekken,op een koele plaats weg. Breng een 1/2 liter water aan de kook en voeg de rijst er aan toe(geen zout toevoegen). Laat hem 18 minuten op een zacht vuurtje wellen.Maak voor elke gast een schaaltje rijst.Was de chinese vermicelli in de tussentijd met heet water en laat het uitlekken.Maak de gedroogde champignons schoon en laat ze in warm water wellen. Was en snijd de wortels en selderie in stukjes van ongeveer 5 cm. Verdeel de gewassen prei in flinke stukken.Blancheer nu alle groenten even snel.Pel een ui en snijd hem in dunne ringen. Laat de bamboespruiten uitlekken en snijd ze in schijfjes. Leg de chinese vermicelli,de groenten en de champignons naast elkaar op een platte schaal Meng de bouillon,de sojasaus en de sake,breng het op smaak met zout en peper. Breek per persoon een ei in een kommetje.