Snipper de uien en de ham. Bak de uien ca. 5 min. zachtjes in de hete olie. voeg de knoflook toe en bak ca. 1 min. mee. Voeg het gehakt toe, roer het al bakkend met een vork los en voeg de ham toe. Voeg de levertjes toe en bak ze ca. 3 min. zachtjes. Voeg de tomatenpuree en de bouillon toe en laat het geheel nog ca. 15 min. zachtjes sudderen. Bereid ondertussen de macaroni volgens de beschrijving op het pak, maar kook deze 2 min. korter. Laat de macaroni uitlekkenen meng met de gehaktsaus. Klop de eieren los en schep ze met de kaas en ricotta door het macaronimengsel. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bedek de bodem en de wanden van een ovenschaal met ca. 7 fillovellen, ze moeten elkaar steeds iets overlappen. Schep de macaroni op het fillodeeg en dek het af met de rest van de fillovellen. Bestrijk de bovenkant met wat melk, prik het deeg her en der in. Bak de schotel in het midden van de oven in 1-1 1/2 uur gar.