Gebraden Rosbief

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de rosbief in ruim braadboter met een scheutje olie en neem het vlees uit de pan, Doe de genipperde ui in de pan en bak die glazig aan ( dus niet doorbakken!!) Dan de champignons erbij tot ze bruin zijn en beginnen te krimpen. Voeg dan de bloem toe en dan flink roeren, direkt daarna in scheutjes de melk toevoegen en weer flink roeren. Als de saus nog te dik is verder verdunnen met wat water. U kunt de saus op smaak brengen met wat zout en vers gemalen peper. Daarna doet u de boullionblok erbij weer roeren totdat deze ′opgelost′ is en dan als allerlaatste de fijngesneden augurk erbij.. Nog even de saus op een laag vuurtje laten pruttelen en eet u smakkelijk!

Gebraden Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept