Tapas Van Zalm Met Cabralas (blauwe Schimmelkaas)

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de zalmfilets op en omwikkel ze zodanig met aluminiumfolie, dat de platte boven- en onderkant blijven. Verhit de bakplaat en smeer zowel de hete plaat als de zalm in met olie. Rooster de vis twee keer 1 minuut op elke kant. Strooi de Cabrales over en gratineer 2-3 minuten onder de grill. Verwijder dan het aluminium folie. Leg de zal op een bord en besprenkel met olijfolie, peper en zout.

Tapas Van Zalm Met Cabralas (blauwe Schimmelkaas) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Fazant met ’Pas de Bleu’-kaas en peren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonetten met blauwe schimmelkaas
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met blauwe schimmelkaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept