Sjoerkoro "Sranang"

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het ontzouten masterbeef in stukjes en bak het in de boter. Bak daarna de gesnipperde ui en de tomaat mee, voeg wat water toe en stoof het vlees hierin. De zuurkool goed wassen en op smaak brengen, bij het geheel doen en goed omscheppen. Stoof het geheel met gesloten deksel in 20-30 minuten gaar.

Sjoerkoro "Sranang" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rundvlees "Sranang"
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sjoerkoro
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sjoerkoro
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept