Turkse Gehaktballetjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uitjes pellen en snipperen, in een metalen zeef leggen en kort onderdompelen in kokend water, 1-2 min laten koken, uit het water halen, uit latn lekken. Teentje knoflook door de pers halen, mengen samen met de ui door het gehakt, twee eieren toevoegen en met zout, peper en cayennepeper op smaak brengen. Met natte handen ongeveer 50 gehaktballetjes draaien. !-2 eetlepels boter verhitten, de gehaktballetjes goudbruinbakken. Spinazie uitzoeken en wassen. 1-2 el boter verhitten, de spinazie toevoegen, met de deksle op de pan verhitten tot de groete slinkt, laten uitlekken, met zout, peper en nootmuskaat op smaak brengen. Yoghurt losroeren en op smaak brengen met zout en peper, de gehaktballetjes op de spinazie schikken, yoghurt erovergieten en het geheel met cayennepepr bestrooien.

Turkse Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept