Andijvie-peerstamppot

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar. Snijd de andijvie in smalle reepjes en de lenteui in dunne ringetjes. Schil de peren en snijd ze in blokjes. Hak de pinda?s gof. Stamp de aardappelen in de pan fijn en roer er de margarine en de fijnge-sneden andijvie en de blokjes peer door. Maak de stamppot smeuiger met de warme melk. Voeg naar smaak zout en peper toe. Verhit de olie in een koekenpan en bak de VALESS om en om in 6 min. goudbruin en krokant. Bestrooi de stampot met de lenteui ringetjes, de croutons en de pinda?s.

Andijvie-peerstamppot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept