Sperzieboontjes Met Tomaat

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze gaar. Maak de sperziebonen schoon en kook ze in 8 min. beetgaar. Giet ze af. Pel en snipper de ui. Verhit 2 el olijfolie in een gote koekenpan en fruit de ui met het uitgeperste teentje knoflook en de oregano ca. 2 min. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog eens 2 min. Schep de bonen door het mengsel, voeg 1 dl water toe en breng op smaak met zout en peper. Laat het gerecht goed warm worden. Verhit 1 el olijf-olie in een kleine koekenpan. Bak de VALESS om en om in 5 min. goudbruin en krokant.

Sperzieboontjes Met Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept