Cannelloni Ripieni

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de tofugehakt met parmezaanse kaas, kaneel, rozijnen en walnoten. Vul hier mee de canneloni. Schenk een laagje pasta saus in een ovenschaal en schik hier op de gevulde canneloni. schenk de rest van de suas er overen dek de schaal af. Laat de canelloni in het midden van de oven gaar worden in 35 min.

Cannelloni Ripieni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Funghi Ripieni
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
L?AntipastoCarciofi Ripieni
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Funghi al forno ripieni di ricotta (gebakken
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Calamari ripieni ( Gevulde inktvis)
0 min
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept