Witlof In Bladerdeeg Met Pittige Kaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden. Witlof schoonmaken, kern verwijderen en 5 minuten koken. Bladerdeeg laten ontdooien. Witlof goed laten uitlekken en droogdepen. Lof op bladerdeeg leggen en bestrooien met zout en peper. Saus en 3/4 deel van kaas over lof verdelen. Bladerdeeg dichtvouwen en met behulp van vork goed dichtdrukken. Bladerdeegpakketjes met rest van kaas bestrooien en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Witlofpakketjes met tomatensalade serveren.

Witlof In Bladerdeeg Met Pittige Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept