Dek de loempiavellen, zodra ze ontdooid zijn, af met een vochtige theedoek zodat ze niet uitdrogen. Verhit de olie en frituur hierin de amandelen tot ze lichtbruin zijn. Schep ze uit de olie en laat ze even uitlekken op keukenpapier. Hak of maal de amandelen fijn. Vermeng de amandelen met de andere ingredienten voor de vulling. Neem een loempiavel, leg de punt naar je toe en schep0 1 el vulling in de punt die naar je toewijst. Sla de zijpunten naar binnen, sla de onderste punt eroverheen en rol er een sigaartje van. Bestrijk het laatste gedeelte met eiwit en plak het goed vast. Doe dit op dezelfde manier met de rest van de loempiavellen. Verhit de frituurolie weer tot 180 graden en verhit in een steelpannetje de honing op matig vuur. Frituur de sigaartjes in ca. 1 min. goudbruin Laat ze even uitlekken op keukenpapier en dompel ze dan ca. 1 min. in de honing. Neem ze met een schuimspaan uit de honing, leg ze op een rooster iets van elkaar af en bestrooi ze met sesamzaad.