-Als je de voorbereiding hebt gedaan, alles gebakken in een koekenpan of pannetje en gemalen of gehakt dan leg je dat neer op een tafel of in de keuken op het aanrecht. -Je hebt dan de bladerdeeg, de kaneel en suiker, de amandelen, de uien, de eieren en de kip om je heen. -Je doet eerst twee dunne velletjes filodeeg in de ovenschaal. -Daarna een beetje kaneel en suiker erop. -Dan doe je een laagje amandelen erop en daarna een laagje uien, een laagje kip en dan een laagje eieren. -Dan begin je weer opnieuw met 2 dunne velletjes filodeeg, en de suiker, kaneel, amandelen, uien, kip en eieren. -Zo ga je door totdat alle ingredienten voor de vulling op zijn. -ALs alle ingredienten voor de vulling op zijn dan eindig je met 2 velletjes filodeeg (die smeer je dan nog eventueel in met gesmolten boter of wat water). Je kan de pastei ook afmaken door op het einde de 10 velletjes bladerdeeg er op te leggen. Dit geeft een heerlijke extra smaak als de pastei klaar is.
Marokkaanse Kippastei (oftewel Pastila) is een recept van Smulweb.nl