Marokkaans Kippengehaktbrood

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui en de knoflook pellen en zeer fijn snipperen. De olijven in plakjes snijden. De rozijnen in de zeef wassen en met keukenpapier goed droog deppen. Het wittebrood zonder korst in de melk weken. Het gehakt met de kruiden, rozijnen, olijven, brood en ei mengen en overdoen in de magnetronbestendige cakevorm. Het gehaktbrood (onafgedekt) in circa 18 minuten op half vermogen gaar laten worden en afgedekt circa 8 minuten laten nagaren. Voor het serveren het gehaktbrood in plakken snijden, deze op een schaal leggen en met plakjes citroen, takjes koriander garneren.

Marokkaans Kippengehaktbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaans Kippengehaktbrood
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans Kippengehaktbrood
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept