Duif Met Amandelen En Uien

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de duiven, doe ze in een grote braadpan en kruid ze met peper en zout. Voeg er de saffraan, de boter, de olie en 2 fijngesneden uien bij en laat 5 minuten op een laag vuur sudderen (keer de duiven nu en dan om de saus goed te laten doordringen). Giet er 3 glazen water over. Voeg de gepelde amandelen toe en laat het gerecht koken. Giet er zonodig water bij. Neem de duiven, als ze helemaal gaar zijn, uit de pan. Laat de saus op het vuur staan en voeg er de fijngesneden rest van de uien, de peterselie en een beetje fijngestampte saffraankrokus bij. Meng alles goed. Breng de saus, als de amandelen en de uien gaar zijn (de uien moeten nog een beetje vast zijn; voeg die daarom pas toe als de amandelen bijna gaar zijn), op smaak en neem hem van het vuur. Schik de duiven op een ronde schotel en bedek ze met de amandelen en de uien. Dien de duiven heet op.

Duif Met Amandelen En Uien is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Vestibule
30-60 min -
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept