Stoofpot Van Vlees, Rozijnen En Citroen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 snij het vet van de koteletten 2 Braad de koteletten in de hete olie aan beide kanten bruin en neem ze uit de pan. 3 Fruit de ui en de knoflook 10 minuten in het braadvet. 4 Voeg de bouillon, het citroensap, de ciroenrasp, de tomatenpurree, de kurkuma, de karwij, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. 5 Breng de inhoud van de pan aan de kook, doe de koteletten terug in de pan, zet er een deksel op en laat 45-55 min.stoven, tot het vlees gaar is. 6 Roer de bloem aan met een scheutje koud water en roer hem door de saus. Voeg de olijven toe en blijf roren, tot de saus goed gebonden is. 7 Geef er rijst of couscous bij.

Stoofpot Van Vlees, Rozijnen En Citroen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept