Struisvogel

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 1 dag voor de bereiding de struisvogelschnitzels in een marinade van kamelenmelk, nootmuskaat, kerrie, gesnipperde ui en zout. Kook dan ook de tarwekorrels in water met peterselie, zout en selderijbladeren. Als de vliezen openbarsten, zijn de korrels gaar. Houd de korrels op laag vuur warm. Dep de schnitzels droog en bak ze in ca. 15 minuten gaar in olijfolie.

Struisvogel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde biefstuk met rodekool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel in pepersaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept